page contents

DSL Vervoer is een professionele transport onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert.

Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde transport onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

DSL Vervoer houdt zich vooral bezig met nationaal transport met uitzonderingen voor Duitsland, België en Luxemburg. Elke transport wordt zo efficiënt en effectief mogelijk uitgevoerd. Door rekening te houden met de wensen van de opdrachtgever wordt er een optimale dienstverlening verleend. 

Onze focus ligt op transport met bestelbussen en koelwagens. Wij beschikken over een communautaire vergunning (NIWO vergunning) voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw goederen worden vervoerd op een correcte wijze en volgens de regelgeving als omschreven in de vergunning.

Onze diensten:

– Distributievervoer;
– Koel/vriesvervoer;
– Palletvervoer;
– Dag en nacht service;
– Pakketvervoer.
 

Heeft u een nieuwe transport uitdaging voor ons? Dan horen wij die graag van u. 

 

Contact
Delen
Delen