page contents

Het vervoer van verse en geconditioneerde producten betekent altijd een race tegen de klok. Wat vers is, moet vers blijven. Daarom wordt dagelijks non-stop gereden, ook in het weekend, met gegarandeerde aankomsttijden.

DSL Vervoer is DE koelkoerier bij u in de regio. Met onze scherpe prijzen en uitstekende service staan wij het hele jaar door, 24 uur per dag klaar om uw zending correct, snel en veilig op het juiste adres af te leveren. Alle voertuigen zijn voorzien van een navigatie systeem om zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te zijn. Daar waar nodig, zal ons wagenpark worden aangepast aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Omdat DSL Vervoer professioneel en correct vervoer verzorgt wordt iedere zending begeleid door een vrachtbon. Onze chauffeurs dragen er zorg voor dat de vrachtbon bij aflevering getekend wordt. DSL Vervoer is natuurlijk ook in het bezit van het beroepsvervoerders vergunning (NIWO). 

In de farmaceutische industrie is het behoud van productkwaliteit en –veiligheid van cruciaal belang. GDP (Goede Distributie Praktijken) is een kwaliteitssysteem voor opslagplaatsen en distributiecentra voor medicijnen. De GDP voorschriften geven aan dat distributie van farmaceutische producten volgens de GDP normen moet gebeuren. Dit betekent dat uw bestelling wordt voorzien van goede kwaliteitsbeheersystemen tijdens het gehele traject, van fabrikant en groothandel naar de eindgebruiker. DSL Vervoer garandeert goede kwaliteit van onze service en het transport van uw medicijnen.

Medicijnen worden afgeleverd bij apotheek, ziekenhuis en groothandel. DSL Vervoer neemt grote zorg voor uw bestelling en garandeert dat alles op de juiste plek wordt afgeleverd.  Met ons koeltransport zorgen we voor goed en snel vervoer wat ten goede komt van de kwaliteit van de goederen.

DSL Vervoer is 7 dagen per week op elk uur van de dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat u geen zorgen meer hebt over het vervoer van uw kostbare vracht.

Een juiste prijsstelling is onder andere afhankelijk van de aard van het transport, afstand, frequentie, etc.

Graag maken wij naar aanleiding van uw transportwensen een passende
prijsopgaaf.

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te
bespreken: 030 -20 72 725

Of stuur een mail naar: info@cheapbudgettaxi.nl en u krijgt binnen 24 uur
antwoord op uw vragen.

 

 

Delen
Delen