page contents

Diensten

Zakelijk Vervoer

Cheap Budget Taxi staat ook voor u klaar als het gaat om zakelijk vervoer. Of het nu gaat om vervoer van uw buitenlandse zakenrelaties, werknemers die i.v.m. ziekte tijdelijk woon-werk vervoer nodig hebben of als u als ondernemer zelf vervoert wilt worden.

Uw reistijd wordt dan werktijd, een efficiënte manier van reizen die een zeer professionele uitstraling heeft naar uw zakenrelaties. Voor het zakelijk vervoer beschikt Cheap Budget Taxi over een aantal zeer luxe auto’s.

Wilt u voor een of meer dagen vervoert worden in uw eigen auto, dan kunt u via Cheap Budget Taxi  beschikken over een zeer representatieve chauffeur, die er voor zorgt dat u en uw auto veilig en comfortabel op de plaats van bestemming komt.

Voor bedrijfsevenementen, congressen en andere evenementen waar grotere groepen vervoert moeten worden kunt u via Cheap Budget Taxi  beschikken over luxe 8 persoons bussen voorzien van o.a. airco en verlaagde instap.

Luchthaven Vervoer

Voor taxivervoer naar en vanaf luchthavens in Nederland, Duitsland en België kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij rijden tegen zeer aantrekkelijke tarieven rechtstreeks van uw huis- of kantooradres naar de luchthaven en weer terug.

Op deze manier bespaart u zichzelf de moeite van het zelf rijden, parkeerkosten, onnodig gesjouw met bagage en kunt u uitgerust aan uw vakantie- en/of zakenvlucht beginnen of het op deze wijze afsluiten. Wat zijn hiervan de kosten? Voor aanvullende informatie of voor het boeken van een rit(ten) kunt u contact opnemen met onze centrale op 030 20 72 725.

Delen