Select your Language

Book a taxi Utrecht Calling Taxi to your destination in the city

Download our terms & conditions pdf file.

Goedkope budgettaxi

TAXIBUS

 • Taxibusje Goedkope Budget Taxi

   Taxibus bestellen? Je krijgt vooraf een vaste prijs voor een rit met een taxibusje als je deze vooraf bij Cheap Budget Taxi reserveert. Gebruik het bestelformulier op deze pagina om uw vaste tarief te berekenen.

  Een taxibusje is de beste keuze voor groepsvervoer met 5 tot en met 8 personen. Van bijvoorbeeld als je met 4 personen en veel bagage reist.

  ·        Vaste prijs voor je taxibus

  Bestel een taxibus voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf.

  ·        Veilig van deur tot deur

  De chauffeur rijdt veilig en kiest altijd de snelste route.

  ·        Vriendelijke chauffeurs

  Chauffeur is een vak. Hij kent de weg en zorgt voor een aangename reis. 

  In een taxibusje Cheap Budget Taxi word je comfortabel en veilig vervoerd; van of naar Utrecht, naar Schiphol of naar welke bestemming dan ook. Alles is mogelijk!

 1. Hoe kan je een taxibus bestellen?

  Je kunt een taxibus online bestellen via deze website, telefonisch of via WhatsApp . Hoe je ook boekt: je weet van tevoren precies wat de kosten zijn. En wanneer je online betaalbaar bent, heb je daar geen omkijken meer naar. Houd de volgende zaken paraat wanneer je gaat reserveren:

  1. Het ophaaladres en de bestemming. Je kunt ook de naam van bijvoorbeeld een hotel, luchthaven of restaurant invoeren;
  2. Hoeveel passagiers reizen er in totaal mee? Een taxibus biedt ruimte voor maximaal 8 personen (buiten de chauffeur om);
  3. Wanneer heb je het vervoer nodig? Geef de goedkope ophaaltijd deur;
  4. Hoe kunnen wij u bereiken? 
  5. Vooraf betalen voor je taxibus is mogelijk; dat is vertrouwd en het is je tijd. Met contant geld, je pinpas of je creditcard betalen in de taxi kan meestal ook.

  Nadat je besteld hebt, krijg je een automatische bevestiging van je reservering.

  Vast tarief voor je taxibusje

  Het mooie van tevoren een taxibusje boeken bij Cheap Budget Taxi, is het vaste tarief dat je dan van ons krijgt.

  ✓ Geen meterprijs
  ✓ Geen nachttoeslag
  ✓ Geen bagagetoeslag
  ✓ Geen verborgen kosten

  Heb je een taxibusje geboekt van Amsterdam naar Den Haag en moet de chauffeur tijdens de rit uitwijken omdat er onderweg een ongeluk is gebeurd? Dat is dan natuurlijk erg vervelend, maar er verandert in dat geval niets aan het afgesproken tarief. En dat is wel zo prettig, omdat je zo altijd vooraf zekerheid hebt over de kosten voor je taxi.

  Kosten taxibus

  In eerste instantie zullen veel mensen zeggen dat vervoer met de taxi duur is. Maar reken eens uit wat je kwijt bent als je met 7 personen met de metro en de treinreis? En in het openbaar vervoer krijg je zeker weten te maken met vertragingen, tekorten, treinen die uitvallen, drukte op het station enzovoort.

  Natuurlijk brengt de trein je ook niet tot aan de voordeur. Bijna altijd moet je je reis nog vervolgen met de metro, tram of bus. Of al lopend met je navigatie in de hand zelf zie je weg te vinden in de stromende regen. Met een taxibusje van Cheap Budget Taxi ben je verzekerd van een goede service. Een nette chauffeur in een nette taxibus vervoert je snel en veilig van deur tot deur.

  Vervoer op maat

  Heb je speciale wensen of wensen voor wat je taxivervoer betreft, neem dan contact met ons op. Wij sturen je een offerte op maat.

  Een aanvraag, een tour met een taxibus , een taxibusje huren voor meerdere uren achter elkaar? Het is allemaal mogelijk.

  In sommige gevallen kan een precies zijn waar je eigenlijk naar op zoek bent. Bijvoorbeeld: je geeft een groot feest, bruiloft of regelt een bijeenkomst met vaste een overnachting voor je gasten in de stad. Niet iedereen wil dan vanzelfsprekend weg. Een pendelbus is in zo’n geval een mooie oplossing.

  Taxivervoer of eigen vervoer

  Een dagje naar Utrecht, Amsterdam of bijvoorbeeld Scheveningen met je eigen auto is voor degene die moet rijden niet altijd zelfs ontspannen. Het verkeer is druk, parkeerplaatsen zijn schaars en je goedkope je scheel aan parkeerkosten.

  Reserveer je een taxibusje van Cheap Budget Taxi, dan kom je ontspannen op de plaats van bestemming aan. Je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en een parkeermeter. Je spaart zo hoge parkeerkosten uit. En als je weer naar huis wilt, dan halen we je gewoon weer op en verzorgen je rit naar huis net zo comfortabel en veilig als de heenrit.

  Veel gestelde vragen

  Hoe kan ik een taxi bestellen?

  Bij Cheap Budget Taxi kun je op verschillende manieren een taxi bestellen. 

  1. Via deze website. Tik op de knop ‘Boek Nu’ om de prijs te berekenen en je taxi te bestellen.
  2. Door middel van een WhatsApp-bericht
  3. Via de telefoon

  Heeft u een bijzonder verzoek of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

  Hoeveel kost een taxibus ?

  Wanneer je taxibus bij ons reserveert, krijg je vooraf een vaste prijs. De precieze kosten ophangen van een aantal dingen af.

  De lengte van de rit

  Natuurlijk betaal je meer voor een importrit. Maar ons tarief per kilometer neemt af van de rijafstand praktisch. En dat is uniek, want de meeste chauffeurs willen op de meter rijden en voor elke kilometer hetzelfde bedrag berekenen. Bij Cheap Budget Taxi ben je dus voordeliger uit dan bij andere taxibedrijven. 

  Het voertuigtype

   

  Een rit met een personenwagen is goedkoper dan een rit met een taxibus . Als je taxibus bij ons boekt, is het verschil in kosten tussen een taxibusje en een normale taxi kleiner dan wanneer je een taxi aanhoudt op straat of op een standplaats. Dan rekent de chauffeur namelijk het metertarief en dat is duurder dan onze vaste tarieven.

   

  Hoe kan ik betalen voor de Taxi?

  Bij Cheap Budget Taxi kun je voor je taxi betalen op de manier die jij prettig vindt. Omdat wij met vaste prijzen werken, is het mogelijk om vooraf te rekenen via je betrouwbare betaalomgeving zoals iDeal. Natuurlijk kun je ook veilig vooraf/achteraf betalen met je creditcard.

  Boek je taxibus voor een vaste prijs bij Cheap Budget Taxi! Bij elke reservering ben je gegarandeerd van een vaste prijs vooraf!

Taxi Utrecht